Boekhouding Zulte en Wevelgem

Als erkend Boekhoud- en Accountantskantoor verzorgen wij uw administratie en boekhouding en dit in samenspraak met u.

Op basis van verkennende gesprekken (bij u of in onze kantoren te Zulte of te Wevelgem) en van de informatie die we bij u (en uw medewerkers) inwinnen, wordt een service-op-maat voorgesteld. Wenst u een een summiere dienstverlening of eerder een heel uitgebreide boekhoudkundige (en administratieve) bijstand, dit alles (en natuurlijk ook alle tussenvormen) is mogelijk in nauw overleg en steeds volgens de regels van de kunst.

 

Voor een aantal ondernemingen bestaan natuurlijk ook 'standaard' oplossingen, waarbij wij u een voorstel van verwerking aanbevelen, maar dat natuurlijk op ieder moment aanpasbaar is, volgens veranderende omstandigheden.

Enkele voorbeelden hiervan :

eenmanszaken : eenvoudige dubbele boekhouding met een resultatenrekening als uiteindelijk resultaat

kleine en middelgrote vennootschappen : dubbele boekhouding met balans en jaarrekening als uiteindelijk resultaat

 

Volgens de grootte van uw onderneming zal er natuurlijk steeds een aangepaste verwerking nodig zijn. Zo is er de mogelijkheid dat wij intern alle stukken verwerken, maar u kan er ook voor opteren om zelf een deel van de ingave-werkzaamheden uit te voeren (in het geval het ingave werk al wat meer tijd in beslag neemt). Daarvoor werken wij samen met het online boekhoud-platform van Inaras uit Gentbrugge, Octopus genaamd. Hierdoor zijn wij steeds in de mogelijkheid om in te loggen en uw ingave na te zien en te verbeteren waar nodig. Ook kan u met een eigen boekhoud-software werken en zorgen wij voor hulp ter plaatse en/of verdere verwerkin bij ons op onze kantoren (te Zulte of Wevelgem)