Fiscaal Raadgevers

Fiscaal Raadgevers is een samenwerking tussen verschillende professionals uit de cijferberoepen. Elk met zijn eigen ervaringen en specialiteiten is deze samenwerking een meerwaarde voor de klant.

 Pascal Polet en Julie Vanpoucke zijn Accountant - Belastingsconsulent en zodoende aangesloten bij het Instituut voor Accountants en Belastingsconsulenten (I.A.B.).

 Anthony Verhamme is Boekhouder - Fiscalist en aldus lid van het BeroepsInstituut voor erkende Boekhouders en Fiscalisten (B.I.B.F.)

De kwaliteitseisen en erkenningsvoorwaarden van beide instituten, samen met de voortdurende bijscholing via erkende beroepsorganisaties en externe opleidingsverschaffers, zorgen ervoor dat Fiscaal Raadgevers de klant ten allen tijde kan bijstaan met actueel advies op maat.

Voor gespecialisserd advies, beschikken we over een uitgebreid netwerk van experts en deskundigen (revisoren, notarissen, experts sociale wetgeving, fiscale en andere advocaten), waarbij wij steeds fungeren als centraal aanspreekpunt voor de opvolging van uw dossier.